Flydersofa

En flydersofa er en sofa med ekstra dybde i
sædet, hvilket giver hele familien plads til at have benene oppe og slappe af.
Flydersofaen giver en tilbagelænet og blød komfort med masser af plads, som er
perfekt til filmaftenen, landskampen eller bare afslapning for hele husstanden.

En sofa til dine behov

Din nye sofa skal afspejle de behov og den hverdag som du lever i dit hjem. Størrelsen på sofaen kan vi altid tilpasse til rummet, men en flyder sofa vil ofte være centrum for indretningen af det rum som den placeres i. Nogle mennesker vil fortrække en klassisk sofa med et lettere udtryk og mindre dybde i sædet, hvilket komfortmæssigt er en rigtig god løsning hvis man har brug for et samtalemøbel eller ønsker at sidde ret op. Derimod inviterer flydersofaen til at slænge sig og sidde tilbagelænet. Vi har mange forskellige flydersofaer med forskellige udtryk og komfort, som kan tilpasses de fleste rum i størrelse og farve.

Monaco

Monaco er en moderne og stilfuld sofa, som er kendetegnet ved dens kube-design, som giver et særligt tiltalende og eksklusivt look til indretningen. Der er rigtig mange muligheder for at sammensætte din drømmesofa med denne smukke modulsofa.

Cape town

Vores Cape town sofa er særdeles blød i komforten og dyb i sædet, så det føles som at blive omfavnet af den bløde komfort. Hvis man er på udkig efter en blød flydersofa, så laves Cape Town i mange farver og flere opstillinger.

Big band

Big band er en blød og behagelig sofa som kan bygges i et utal af opstillinger. Det er en meget alsidig sofa, hvor man både sidder godt, og kan flyder på de brede sæder. Sofaen har et skarpt design og et high end look med mulighed for ryghynder i forskellige designs.